*** CUM COMAND O PIESA DACIA? Cu un singur click, cererea ta ajunge la toti vanzatorii inscrisi pe site! Tu alegi dintre toate ofertele potrivite! Cel mai bun pret este garantat! VANZATOR PIESE DACIA? Inscrie-te in cel mai inteligent sistem de management al comenzilor online de piese Dacia din Romania! Ai clienti tot timpul anului, garantat! SIMPLU: o cerere, o alegere, o plata la livrare! Fara dumuri in tot orasul, fara "daca nu-ti convine pretul, du-te la altul", fara timp consumat, fara preturi aberante doar pentru ca magazinul e "in centru" sau "la strada"! SIGURANTA: toate piesele sunt insotite de factura si certificat de garantie oferit de catre producator. In plus, plata este la livrare, dupa verificarea coletului! RAPIDITATE: Azi comanzi, maine le ai! Livrare in 24 de ore oriunde in Romania, acasa, birou sau direct la service! Comanda ACUM! ###

De ce nu recomandam piese Dacia dezmembrari?

Uzura Gradul de uzura al piesei este doar unul dedus, prin observare organoleptica, si acela doar din exterior. In cazul pieselor de origine, producatorul estimeaza un numar de ore de functionare, kilometrii de rulare sau ani de garantie - dupa caz. Unele dintre piese nu prezinta neaparat un grad de uzura ridicat, dar pot depasi cu mult termenul de garantare al producatorului. Astfel, o piesa uzata, instalata pe masina dumneavostra, care se poate defecta in timp scurt dupa instalare, devine cea mai scumpa achizitie, raportata la durata de folosire.

Garantia Suntem in domeniul auto, iar garantia pieselor si a intregului autovehicul echivaleaza cu siguranta vietii soferilor, a celor ce calatoresc impreuna cu acesta si a celorlalti participanti la trafic, iclusiv pietonii. O piese second-hand, achizitionata dintr-un parc de dezmembrari auto Dacia sau de la un "prieten" nu ofera nicio garantie echivaneta cu cea oferita de producatorul Dacia-Renault. De cele mai multe ori, nu se poate identifica producatorul, data fabriacatie sau daca piesa se mai afla in termenul de garantie. Deci garantia insemna siguranta vietii.

Service-ul Costurile cu service-ul, in procesul de inlocuire a piselor de schimb, sunt sau ar trebui sa fie aceleasi, indiferent ca schimbati o piesa cu una noua, de origine sau second-hand. In acest caz, sa spunem, ca daca durata de viata a unei piese provenita din dezmembrarea unui autovehicul vechi este la jumatate, atunci costurile cu service-ul ar trebui sa fie duble de-a lungul existentei Daciei dumneavostra.

Costuri: neprevazute, acunse, uneori dublate - din frecventa mai ridicata de inlocuire a acestaora
- din costurile cu service-ul, o piesa second-hand necesitand a fi schimbata mai des decat de o piesa originala
- o piesa proasta poate genera nu doar alterarea ei mai rapida, dar poapte angrena si degenrarea mai rapida a altor piese din ansamblul din care face parte
- o masina ramasa in pana pe marginea drumului genereza costuri de transport pe platforma, conform legislatiei in vigoare
- o reparare de urgenta la un service necunoscut sau in afara orelor de program, pot genera costuri de urgenta sau "alte costuri".

  Fara garantie. Nesiguranta in trafic. Costuri mai mari cu service-ul. Discomfort mai des si mai mare. Risc mai mare de deraglare sau stricare a autovhicolului.
 • adauga magazin piese Dacia
 • adauga magazin online Dacia
 • adauga distribuitor de piese
 • adauga service Dacia
 • adauga parc dezmembrari
 • promoveaza serviciile
 • promoveaza piese de schimb
 • toate cererile clientilor vin pe emailul dumneavostra!
 • 100% GRATUIT! 100% pentru DACIA!